1. Fes-te soci

Si voleu fer-vos socis del Grup de Natura Freixe (entitat gestora de la reserva natural) heu de descarregar i emplenar el següent formulari:
Subscripció socis


Un cop emplenat el formulari ens l’heu de fer arribar signat per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la següent adreça postal: C/ Major, 56, 2n pis. 43750 Flix
La vostra aportació ens ajudarà a realitzar actuacions de gestió de la reserva natural i per a l’execució de diferents projectes de conservació i divulgació que realitza l’entitat. Moltes gràcies.

 

2. Fes de voluntari

El voluntariat ens proporciona una ajuda inestimable i permet tirar endavant moltes de les actuacions i els projectes que es duen a terme a l’hora que els dóna visibilitat de cara a la societat. Sense la seva ajuda tot això no seria possible. Anima’t a col•laborar amb nosaltres realitzant tasques de voluntariat ambiental i de suport en la organització i desenvolupament de diades, festes populars, etc.

Accedeix al formulari de voluntariat

 

3. Col·labora

La Reserva Natural de Sebes i el Grup de Natura Freixe us animem a col·laborar amb nosaltres amb una aportació econòmica per al desenvolupament d’algun dels projectes que estem duent a terme i que vosaltres escolliu (en podeu escollir més d’un):

  • Pastura amb cavalls de la Camarga.
  • Projecte de reintroducció de la cigonya blanca.
  • Seguiment de l’estat de conservació de la llúdriga (Lutra lutra) a l’Ebre.
  • Millora i restauració d’hàbitats per a l’afavoriment d’espècies d’interès: bitó (Botaurus stellaris), agró roig (Ardea purpurea), arpella (Circus aeruginosus), sargantana cua-roja (Acanthodactylus erythrurus), tortuga de rierol (Mauremys leprosa).
  • Manteniment infraestructures de la reserva natural (passeres de fusta, observatoris...)
  • Actuacions de restauració en espais en custòdia. 


Formulari col·laboració
Un cop emplenat el formulari ens l’heu de fer arribar signat per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la següent adreça postal: C/ Major, 56, 2n pis. 43750 Flix.
Les vostres aportacions ens ajudaran a continuar executant aquests projectes. Moltes gràcies.

 

4. Subscriu-te

Subscriu-te al nostre diariet digital i estaràs al corrent de totes les activitats i notícies relacionades amb la reserva natural i el Grup de Natura Freixe. És totalment gratuït. Cada mes se t’enviarà l’enllaç per correu electrònic per a poder-te’l descarregar o consultar via web.


5. Bústia de suggeriments

Les teves aportacions són molt valuoses per a nosaltres. Volem saber com podem millorar i donar-vos un millor servei.
ix. Nom i cognoms (opcional)
x. Telf (opcional)
xi. Mail (opcional)
xii. Proposta, comentari o suggeriment


6. Sol·licitud d’informació

xiii. Nom i cognoms
xiv. Telf: (el mail o el telf un dels dos s’ha d’emplenar obligatòriament)
xv. Mail:
xvi. Quin tipus d’informació necessites?