El Grup de Natura Freixe en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, hem impulsant aquesta iniciativa per a promoure el voluntariat ambiental i social a la comarca de la Ribera d'Ebre.

L'objectiu és el de potenciar el treball en xarxa entre les diferents entitats de la comarca per a assolir les següents fites:  

- Millorar la difusió de les diferents activitats i tasques que les entitats realitzen: amplificant el missatge a través de noves plataformes digitals i/o aprofitant els canals propis ja existents, sumant els potencials de cada entitat, fent difusió conjunta a través de ens locals i comarcals, etc.

- Potenciar la captació de nous voluntaris que puguin col·laborar amb les entitats.

- Promoure la cohesió i inclusió social de diferents col·lectius vulnerables, fomentant la seva participació en diferents activitats organitzades conjuntament entre entitats (tallers i visites educatives, jornades de voluntariat social i mediambiental, etc..)

Entitats què de moment estan adherides a la iniciativa:

    - Grup de Natura Freixe (web , facebook)

    - Creu Roja Gandesa-Móra d'Ebre-Ascó (facebook)
   
Més informació i persona de contacte:  Oriol Arola. Telf: 680 489 492  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Consulta la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

 

                                                                                                              

Galeria

Multimèdia