Per quart any consecutiu els alumnes de geografia de la Universitat de Göteborg (Suècia), van visitar ahir la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix. Gràcies a un viatge d'estudis que realitzen cada any coneixen les peculiaritats de diferents llocs de l'Estat, tant a nivell de problemàtiques ambientals com d'estratègies de gestió i conservació del territori. Per a ells la visita a Flix els hi és de gran utilitat, i en el cas de Sebes s'interessen no sols pels projectes de conservació sinó per com una ONG gestiona aquest espai, i pels projectes de custòdia del territori en finques privades com el que permet tirar endavant la iniciativa de l'Oli del Mas de Pitoia.

Entre els estudiants que cursen aquesta especialitat a Suècia hi ha gent provinent no solament d'aquest país, sinó d'altres com Bèlgica, Alemanya, Austràlia, i també estudiants de Catalunya. En concret enguany dos estudiants de les terres de l'Ebre que han pogut conèixer el nostre espai natural.

Gràcies de nou per visitar-nos, i especialment a Alexander Walther, el professor que cada any organitza aquestes visites formatives.

 

Galeria

Multimèdia