El dissabte dia 29 de març ens van visitar a la Reserva Natural de Sebes dos representants dels tour operadors escandinaus DOF Travel i Scanbird especialitzats en turisme ornitològic. Organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, al llarg de tota la darrera setmana de març, aquests tècnics van visitar diferents espais naturals del nostre país per incloure’ls entre els itineraris ornitològics dels viatges que ofereixen als seus clients.


La nit abans es van allotjar a l’hotel Vilar Riu de Baixi al llarg de tot el matí següent van visitar les diferents instal•lacions de la Reserva de Sebes (passeres, observatoris, itineraris...). També van visitar l’itinerari del meandre de Flix i la zona del Pas de Barca. Els dos tècnics es van mostrar molt interessats per les possibilitats que ofereix el nostre espai natural i en van lloar les instal•lacions, l’adaptació a tot tipus de públic i el model de gestió per una ONG. Pel que fa a l’observació d’ocells van poder gaudir d’espècies com el blauet, l’àliga pescadora, l’àliga marcenca, els milans negres, i fins i tot el picot garser petit, entre d’altres.


Esperem que ens puguin incloure en els seus itineraris i que en breu tinguem visitants atrets pel turisme ornitològic provinents de països escandinaus.

 

Galeria

Multimèdia